Evenimente

Evenimente

 

Amplasarea pensiunii Vila Maria din Snagov intr-un cadru pitoresc, face din aceasta locul ideal pentru organizarea evenimentelor speciale din viata ta.

Fiecare eveniment important din viata merita sa fie sarbatorit intr-un mod inedit, iar pensiunea Vila Maria va ajuta sa . Ambianta, serviciile, meniul, decoratiunile, locatia, toate alese cu deosebita atentie, pentru a transforma un moment important pentru dvs. intr-un adevarat eveniment magic pentru interaga asistenta.Sistemul de sonorizare si materialele necesare sunt incluse.

Organizati acum team building-uri in Snagov intr-un cadru natural si foarte linistit, pentru ca noi, pensiunea Vila Maria, sustinem business-ul si echipa dumneavoastra iti punem la dispozitie locatia perfecta pentru un astfel de eveniment.

Fie ca este vorba de petrecerea zilei de nastere, botez, petreceri organizate, petreceri de companie, lansari de produse, conferinte sau activitati de team-building, pensiunea Vila Maria din Snagov este locatia ideala care iti va oferi  fara indoiala ceea ce cauti.

1 comment

  1. Cornelia - 22 aprilie 2014 10:04

    Am petrecut trei zile minunate de Paste la Vila Maria.Am fost incantati de confortul camerei in care am fost cazati.Privelistea din balcon ,minunata, se vedea lacul in splendoarea lui,asa ca nu am putut refuza o plimbare cu barca.Am pescuit,am ascultat trilurile pasarelelor din padurea apropiata pensiunii.Iar gazda ne-a incantat cu meniuri apetisante un motiv in plus pentru a reveni cu placere la Snagov.O adevarata oaza de liniste si relaxare,totul a fost la superlativ. 22 -04-2014

    Răspunde

Parerea ta